Διαφήμιση
Τετάρτη, 09 Μάιος 2018 13:09

Nέα προϊόντα MiPRO στην PL+S 2018

Η MiPRO παρουσίασε μια μεγάλη γκάμα νέων προϊόντων στην πρόσφατη έκθεση της Φρανκφούρτης και σας παρουσιάζουμε τα σημαντικότερα από αυτά.

Στα highlight πρώτης γραμμής του περιπτέρου της MiPro, αναμφίβολα περιλαμβάνονται τα ψηφιακά συστήματα δεύτερης γενιάς της σειράς ACT-8, με τους ψηφιακούς 4κάναλους δέκτες ACT-848 quad channel και τους 2κάναλους ACT-828 dual channel digital receivers αντίστοιχα. Σημειωτέον ότι και οι δυο είναι πλήρως συμβατοί με το ψηφιακό πρωτόκολλο DANTE, αλλά και με AVB, ενώ εκτός των άλλων υποστηρίζουν ανάλυση σήματος στα 24bit και 256 bit encryption.

Παρουσιάστηκαν επίσης και τα Digital Wireless Plug-on Transmitter TA-80 UHF που κέρδισαν το πρόσφατο design award για το 2018. Πρόκειται για τον ‘plug on transmitter μινιατούρα’ που με το XLR mic input jack στην άκρη του, μετατρέπει κάθε ενσύρματο μικρόφωνο σε ασύρματο και είναι συμβατά με τους δέκτες της σειράς ACT-8.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου της MiPro είχαν επίσης την ευκαιρία να δούν από κοντά τα νέα ψηφιακά IEM (in ear monitors) συστήματα της εταιρίας που περιλαμβάνουν τον Mi-909R Digital Stereo Receiver και τον MI-909T Digital Stereo Transmitter και συμπληρώνονται από τα earphones E-8S (στάνταρ έκδοση) και E-8P (επαγγελματικά earphones).

Στην κατηγορία wireless conference είδαμε το νέο BC-100T. Πρόκειται για ένα ασύρματο microphone base συνεδριακού συστήματος με ενσωματωμένα μπουτόν χειρισμού και LCD οθόνη, το οποίο δέχεται gooseneck μικρόφωνα διαφορετικού μήκους, ανάλογα με τις ανάγκες της εγκατάστασης, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ενσύρματα ή ασύρματα. Η μονάδα ενσωματώνει το transmitter PCB, ACT-32TC και παίρνει τάση από μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε από την εταιρία και στον τομέα των Tour Guides και Language Interpretation συστημάτων, καθώς είχε διαμορφωθεί ειδική προθήκη με όλα τα Digital Wireless Tour Guide Systems της εταιρίας. Εκεί οι επισκέπτες είδαν από κοντά το σύστημα MTG-100-28 Digital Wireless Tour Guide System, καθώς και το MTG-100Ra Receiver προσωπικής χρήσης, που διαθέτει compact μέγεθος και πολύ χαμηλό βάρος και είναι ιδανικό για απαιτητικές εφαρμογές ξενάγησης και μετάφρασης.

Επίσης ήταν διαθέσιμοι και οι νέοι Miniature Digital Tour Receivers με τον κορυφαίο ACT-24R ACT-58R (στα 2.4GHz) να κλέβει την παράσταση.

Οσον αφορά τα ασύρματα συστήματα μικροφώνων, το παρών έδωσε και ο ACT-818, ένας μονοκάναλος ψηφιακός δέκτης που υποστηρίζει digital diversity receiving τεχνολογία νέας γενιάς, ενώ είδαμε και τον 4κάναλο True Diversity Receiver, ACT-2414 Α.

Ενδιαφέρουσα λύση επαναφόρτισης τα MPC-100 και MP-100 που αποτελούν power supply Garnering case και τα οποία φιλοξενούν έως και 5 PSU προκειμένου να δώσουν τάση σε 4 δέκτες και ένα antenna divider.

Νέα παρουσία και τα δυο ολοκαίνουργια μοντέλα της σειράς ACT-5800 με τα digital wireless systems. Παρουσιάστηκαν τα ACT-5801 και ACT-5802 (μονοκάναλος και δικάναλος δέκτης αντίστοιχα). Αμφότερα χρησιμοποιούν το σασί της σειράς ACT-2400, όπως και τα ίδια premium υλικά στα εσωτερικά τους κυκλώματα. Ένα νέο μοντέλο δέκτη compact διαστάσεων ήταν ο ACT-301

Ξεχωριστή παρουσία σε δικό τους section και για τα ασύρματα ψηφιακά μικρόφωνα μινιατούρες της MiPro για τη λήψη ήχου ακουστικών οργάνων.
Είδαμε μικρόφωνα για Cajon (DM-100), για σαξόφωνο, χάλκινα και ξύλινα πνευστά (SC-32,SH-32,SM-24,SM-32,ST-24,ST-32), για βιόλα και βιολί (VC-22, VM-22, VM-24, VT-22, VT-24).

Ένα νέο προιόν που έκανε το ντεμπούτο του ήταν το MR-24 Digital Wireless Pedal Receiver που ενσωματώνει ψηφιακό σύστημα ασύρματης μετάδοσης με εσωτερική κεραία και παράλληλα αποτελεί και ένα ιδιαίτερα εργονομικό footswitch για μουσικούς. Το μεταλλικό σασί του εγγυάται αντοχή στην καταπόνηση και τη βαριά χρήση και απευθύνεται τόσο σε στούντιο χρήση, όσο και σε Live.

Από τα portable PA συστήματα της MiPRO που αποτελούν κάτι σαν σήμα κατατεθέν της εταιρίας,  ξεχωρίσαμε μεταξύ άλλων τα ΜΑ-808, ΜΑ-708, ΜΑ-505 και ΜΑ-525, όλα τους εξοπλισμένα σαν αστακοί, αποτελώντας ολοκληρωμένες φορητές και αυτόνομες λύσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα προϊόντα της MiPro θα σας δώσουν στην εταιρία DiGikal που πλέον αντιπροσωπεύει την MiPro στην Ελληνική αγορά…

Επαφή
DiGikal

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση